wall-street-ouvre-en-hausse 20200821111638

Wall Street torna a intentar rebotar. Els principals índexs estatunidencs cotitzen amb pujades recolzats, per variar, en les tecnològiques. Les FAANG es van acabar desinflant aquest dijous i, amb elles, les borses del país, una cosa en la qual va tenir molt a veure el bloqueig demòcrata a una nova ronda d'estímuls. Però aquest divendres aposten pel verd, i això es deixa sentir en el Dow Jones, l'S&P 500 i el Nasdaq, que avancen un 0,4% de mitjana.

  • 42.313,00
  • -

Aquest divendres s'ha conegut la dada de l'IPC del mes d'agost, que ha caigut del 0,6% anterior fins al 0,4% actual. El consens d'analistes esperaven que se situés en el 0,3%.

"El pròxim parell de sessions serà crucial per a jutjar la possible extensió del pullback de les borses i els 'bulls' estaran pendents de qualsevol signe de divergències positives", apunta Ken Berman, estratega de Gorilla Trades. Dins del front empresarial, Amazon està sent acusada d'inflar els preus de productes bàsics en plena pandèmia.

Almenys, segons Public Citizen, un dels organismes de defensa del consumidor. El grup, amb seu a Washington, ha analitzat diversos productes oferts per Amazon i, segons el seu informe, la multinacional ha aprofitat la crisi del coronavirus per cobrar fins a un 1.000% més per alguns dels seus béns.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'Ibex incrementa les seves caigudes pressionat per tots els seus grans valors. Finalment, a l'Àsia les borses han tancat en verd liderades pel compost xinès Shenzhen.

Noticias relacionadas

contador