wall street caidas portada

Wall Street obre sessió amb un rebot després de la seva correcció d'aquest dijous i davant l'ensulsiada de Netflix després de publicar resultats. Els principals índexs dels EUA es recuperen així d'una altra mala dada de desocupació, amb les peticions setmanals empitjorant les previsions dels economistes. Ara, la mirada està posada en un nou paquet d'estímuls.

  • 42.175,11
  • -

El rellotge continua corrent i els EUA es queden sense temps. La pressió a Washington per aprovar un altre paquet d'estímuls econòmic augmenta. L'Administració Trump espera tirar-lo endavant abans d'agost i la seva condició és que no excedeixi el bilió de dòlars.

Les últimes informacions, de les quals es fa eco Bloomberg, indiquen que Trump només signarà un paquet de mesures que inclogui una retallada de salaris.

A això se suma el repunt de contagis que, en paraules dels experts de AmeriVet Securities, "sens dubte està creant cert nerviosisme al mercat".

Més de 3,5 milions de positius s'han comptabilitzat ja als EUA, segons dades recollides i publicades per la Johns Hopkins University. Alguns estats, com Texas, Florida i Califòrnia, estan recuperant algunes de les mesures de confinament per evitar un rebrot més seriós.

Al front empresarial i quan encara falten companyies per publicar els seus comptes trimestrals, aquest divendres Netflix és la gran protagonista. Els de Reed Hastings cedeixen al parquet després de ser incapaços de satisfer les expectatives dels analistes amb els seus resultats.

Netflix acaba a més d'anunciar un ascens, el de Ted Sarandos. Fins ara director de contingut original de la popular plataforma de 'streaming', Sarandos ha estat nomenat co-conseller delegat al costat de Hastings, en un clar senyal de la rellevància que estan cobrant els continguts propis en la companyia.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'Ibex 35 es troba en negatiu, llastrat pels seus bancs i Telefònica, i amb la vista posada a la UE i la negociació del Fons de Recuperació. Finalment, a l'Àsia les borses han tancat, majoritàriament, amb un rebot malgrat les renovades tensions comercials entre la Xina i els EUA.

Noticias relacionadas

contador