wall-street-cloture-en-baisse
42.175,11
  • -
  • -

Wall Street puja un 0,6% de mitjana a la calor de la vacuna d'Oxford i AstraZeneca, que pot arribar a ser efectiva en fins a un 90% dels casos. Això sí, l'eficàcia mitjana de la seva candidata és del 70%, sensiblement per sota de la de Moderna i la que va presentarr Pfizer i BioNTech.

Els EUA planeja començar a vacunar la seva població a partir del pròxim 11 de desembre, si l'FDA aprova la candidata de Pfizer.

"Les borses descomptaran aquesta setmana les preocupacions pels confinaments i els rebrots, però veuen principis de desembre com la llum al final del túnel a curt termini a la qual es pot sumar una nova ronda d'estímuls", apunten des de Boston Private.

"En general, l'estira-i-arronsa entre tecnològiques i cíclics continuarà al llarg de les properes setmanes, que es poden veure amanides amb dades macro complicats de digerir, com el deteriorament del consum", postil·len. En aquest sentit, una de les primeres víctimes del menor consum als EUA és el tradicional gall dindi d'Acció de Gràcies.

La COVID-19 es va expandir al llarg del país i va obligar els nord-americans a quedar-se a casa, de manera que els clients van decidir canviar el gall dindi sencer per la compra de pits més petits. Els proveïdors de la indústria de gall dindi, que no travessen el seu millor moment, busquen solucions alternatives com la venda en línia.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'IBEX reconquesta els 8.000 punts recolzat per Repsol i el sector turístic. Finalment, a Àsia les borses han tancat amb pujades tot i les caigudes registrades en les aerolínies a les borses de Hong Kong i Singapur.

Noticias relacionadas

contador