bandera eeuu usa america

Wall Street corregeix (excepte el Nasdaq, que puja lleument) després d'unes vendes minoristes inferiors a les previstes. Concretament, aquesta xifra ha caigut fins al 0,3% des del 1,6% anterior i respecte al 0,5% previst pel consens d'economistes. Un resultat inferior a l'esperat sol ser històricament baixista per al dòlar.

  • 42.175,11
  • -

En aquest sentit, els experts de PM reconeixen que les últimes vendes minoristes "són millors del que sembla (gràcies a les revisions), però les perspectives s'enfosqueixen amb rapidesa".

Al front empresarial, Amazon avança al parquet després d'anunciar la seva farmàcia online per a la venda de medicaments amb recepta. A més, Walmart també registra pujades després de batre expectatives amb els seus resultats trimestrals i, finalment, Tesla es dispara després de conèixer-se que s'incorporarà a l'S&P 500 el 21 de desembre.

En matèria sanitària, més d'1 milió de casos de coronavirus han estat confirmats als EUA en menys d'una setmana, i ja són més d'11 milions els infectats al país, segons les dades de la Johns Hopkins University. "A curt termini, les hospitalitzacions per Covid continuen elevant-se, i calen mesures addicionals per mitigar-ne l'impacte", reconeixen els experts de Vital Knowledge. "Però a llarg termini, estem disposats a passar per alt tot això", postil·len.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'Ibex cedeix posicions pressionat pels seus bancs i el sector turístic. Finalment, a l'Àsia les borses han tancat amb signe mixt, amb les aerolínies disparades gràcies als avanços en la vacuna contra el virus.

Noticias relacionadas

contador