wall-street-cloture-en-baisse
42.175,11
  • -
  • -

Wall Street cau lleugerament (-0,3%) després de tancar amb signe mixt aquest dilluns. Republicans i demòcrates han assegurat que el Congrés segueix debatent per tirar endavant un nou paquet d'ajudes econòmiques que pal·liï la crisi de la COVID-19.

"Ens arriben notícies de Washington afirmant que les converses estan sent positives, i arriben en un moment crític des d'un punt de vista econòmic i sanitari", apunten els experts de Baird.

Més de 14,8 milions de contagis han estat confirmats pels EUA fins al moment, segons dades de la Johns Hopkins University. Això se suma a la mala dada d'ocupació publicada el passat divendres, que eleva encara més la pressió per regar amb estímuls novament la major economia del món.

En l'àmbit empresarial, és notícia Tesla, que cedeix a prop d'un 3% (aquest dilluns es va disparar un 7%) després d'anunciar la seva segona ampliació de capital en tres mesos.

A l'altre costat de l'Atlàntic, una dona britànica de 90 anys ha fet història després de convertir-se en la primera persona en rebre la vacuna de Pfizer i BioNTech, l'aprovació de la qual serà aquesta setmana discutida per l'FDA nord-americana.

A Espanya, l'IBEX registra noves caigudes i segueix en suspens les negociacions del Brexit. Finalment, a Àsia les borses han tancat amb signe mixt amb un ull als EUA i un altre en aquestes converses entre la UE i el Regne Unit.

Noticias relacionadas

contador