ep cnp
Stefani Reynolds - Archivo

Wall Street registra pujades superiors a l'1% malgrat una dada del PIB pitjor de l'esperada en el primer trimestre (-4,8% vs. -4%) i a l'espera de la Fed. Els principals índexs nord-americans van acabar la sessió del dimarts tancant en vermell (malgrat començar amb pujades) i esperen qualsevol pista sobre el full de ruta dels homes de Powell amb el desconfinament a la vista.

  • 42.175,11
  • -

"No té pinta que la Fed hagi d'incrementar els tipus més enllà del 0% fins que hàgim passat ben bé aquesta pandèmia, la qual cosa calculem que serà entorn del 2023", auguren els experts de Morgan Stanley.

"El mercat està descomptant una recuperació que comença al tercer trimestre de 2020 però hi ha moltes variables i per això esperem la visió de la Fed", postil·len.

En el front empresarial, Boeing ha publicat els seus resultats abans del toc de campana i puja després d'anunciar que reprendrà a poc a poc la fabricació del seu polèmic 737 Max. Ull també amb Alphabet (Google), que es dispara després de publicar els seus comptes.

Al tancament del mercat, serà el torn de Facebook, Tesla i Microsoft. En matèria política, Donald Trump ha assegurat durant una conferència de premsa aquest dimarts que els EUA podrà "molt aviat" dur a terme cinc milions de test diaris.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'Ibex puja un 1% i torna a conquerir els 6.900 punts, ajudat a pujar per la banca i Repsol. A l'Àsia, les borses han tancat en verd a l'espera de la Fed.

Noticias relacionadas

contador