cb banco china
37.155,33
  • 775,16
  • 2,13%

Les accions als principals mercats d'Àsia i el Pacífic han acabat amb signe mixt aquest dimecres, ja que els inversors han reaccionat a la publicació de l'últim tipus d'interès de referència per a préstecs de la Xina.

Les accions de la Xina continental han tancat la jornada amb alces, amb el component de Shenzhen guanyant un 0,884% mentre que el compost de Xangai s'ha mantingut pla. L'índex Hang Seng de Hong Kong ha avançat un 0,26%.

Els moviments de les accions xineses s'han produït quan el tipus d'interès preferencial a un any i el tipus d'interès preferencial a cinc anys a la Xina es van mantenir sense canvis al 3,85% i al 4,65%, respectivament. La decisió del banc central del gegant asiàtic es va mantenir en línia amb les expectatives de la majoria dels comerciants i analistes en una enquesta de Reuters.

En altres llocs, el Kospi de Corea de Sud ha tancat pla i al Japó, el Nikkei 225 ha baixat un 0,69% mentre que l'índex Topix ha baixat un 0,72%. Les accions a Austràlia han pujat, i l'S&P/ASX 200 ha deixat un avanç del 0,47%.

Noticias relacionadas

contador