• El Nikkei 225 se deja un 0,83% al cierre hasta los 16.974,45 puntos
  • El Kospi gana un 0,25% al cierre hasta los 1.974,90 puntos
  • El Shanghai Compositepone la nota discordante y sube un 0,21%, en estos momentos
Nikkei

Els mercats d'Àsia cotitzen aquest dimecres de forma mixta, després d'una feble sessió a Wall Street i amb uns operadors que esperen a la referència de la jornada: la decisió sobre els tipus d'interès de la Reserva Federal dels Estats Units.

S'espera que el banc central mantingui la seva política monetària, però els analistes estaran observant de prop el text de la declaració del Comitè de Mercat Obert a la recerca de nous senyals en la direcció a seguir. La incertesa, per tant, està ajudant a mantenir el fre als mercats.


"La reunió de la Fed d'aquesta tarda ha cobrat molta importància sobre els mercats asiàtics d'aquest dimecres", ha assegurat Angus Nicholson, analista de mercat d’IG, a CNBC. "Els volums es van reduir en tots els àmbits, ja que els inversors van decidir mantenir els diners en la seva butxaca fins que vegin l'última decisió de la Fed".


El Nikkei 225 s'ha deixat un 0,83% al tancament fins als 16.974,45 punts, mentre que a Corea del Sud, el Kospi va tancar amb un alça de 0,25%, fins als 1.974,9 punts. L'índex Hang Seng de Hong Kong va caure un 0,16%. Els mercats xinesos posen de nou la nota discordant amb un Xangai Composite que suma un 0,21% en aquests moments.

contador