Tancament mixt per a les borses asiàtiques en una sessió marcada per les dades macro i per la notícia del llançament d'un nou videojoc de Super Mario per a iPhone, que ha disparat les accions de Nintendo més d'un 13%.

  • 38.925,63
  • 2,79%

Al Japó, la borsa ha caigut tot i que la dada del PIB per al segon trimestre va estar per sobre del que s'esperava, situant-se en el 0,2% davant el 0% esperat. A més, la Xina ha presentat la balança comercial per al mes d'agost, que ha estat per sota del previst. La dada ha mostrat un superàvit comercial de 52.050 milions i, tot i que les exportacions han tornat a caure en taxa interanual, l'augment de les importacions és vist com un senyal de la millora de l'economia xinesa.

En els mercats, el Nikkei 225 japonès ha caigut un 0,32% fins als 16.958 punts. D'altra banda, a Hong Kong, l'índex Hang Seng recupera 0,41% i a Corea, el Kospi tanca pràcticament pla. En els mercats de la Xina continental les borses també tanquen com van començar, amb el compost de Xangai perdent un 0,01%.

contador