• Las bolsas asiáticas suben a excepción de China
  • El Kospi de Corea del Sur ha subido un 0,19%
china, shanghai, chinese

Tancament mixt a les borses asiàtiques en una sessió en què el Japó ha romàs tancat per la festivitat del Dia de la Marina. Els índexs continuen buscant el camí alcista després d'una setmana en què no hi va haver gaires dades econòmiques importants.

El Kospi de Corea del Sud ha pujat un 0,19% després d'una sessió oscil·lant entre els guanys i les pèrdues. L'índex Hang Seng de Hong Kong ha guanyat un 0,34%. Els mercats de la Xina continental han estat els únics que han caigut lleugerament durant la jornada i tanquen amb unes pèrdues en el compost de Xangai del 0,11% i del 0,22% en el compost Shenzhen.

"El cap de setmana va portar claredat després de l'intent fallit de cop d'estat militar i sembla que la normalitat ha tornat al Bòsfor", ha dit Stephen Innes, operador sènior d’OANDA. "Tenint en compte que el sentiment de mercat és extremadament fràgil després del Brexit, esdeveniments geopolítics d'aquesta naturalesa podrien exposar els inversors als efectes de reaccions exagerades a curt termini."

contador