Nikkei

Les borses asiàtiques tanquen en positiu després de conèixer-se durant aquesta matinada que el Banc de la Reserva d'Austràlia mantindrà els tipus d'interès en l'1,5%.

  • 38.925,63
  • 2,79%

El Nikkei 225 japonès recupera un 0,26% durant la segona sessió de la setmana després d'un dilluns sense referències dels EUA, ja que les borses van romandre tancades pel "Labor Day". A Hong Kong, l'índex Hang Seng acompanya aquestes pujades i avança un 0,4% mentre que a Corea, el Kospi guanya un 0,31%.

En els mercats de la Xina continental els principals índexs també tanquen el positiu. El compost de Xangai s'apunta un 0,5%, en una de les millors sessions de les últimes setmanes, mentre que l'índex de Shenzhen puja un 1,38%.

Al mercat del petroli, l'Aràbia Saudita i Rússia han signat un acord per cooperar amb l'objectiu d'impulsar els preus del petroli. L'anunci, que es produeix setmanes abans de la propera reunió de l'Organització de Països Exportadors de Petroli (OPEP), ha impulsat els preus del cru i el deixa, en el cas del barril Brent, en 47,8 $.

contador