• El Nikkei 225 japonès acaba la sessió amb pèrdues del 0,39%
  • La borsa xinesa, malgrat les males dades macro, tanca pràcticament plana
Japan, Nikkei, Tokyo, Asia

Les borses asiàtiques tanquen amb signe negatiu després que la Xina hagi presentat una balança comercial molt per sota del que s'esperava. En l'àmbit empresarial els inversors segueixen mirant Samsung i el fiasco del seu Galaxy Note 7, que podria retallar els beneficis de l'empresa en un 33%.

  • 38.925,63
  • 2,79%

La balança comercial de la Xina del mes de setembre ha sorprès els mercats amb un resultat molt per sota del consens. Les importacions han baixat per segon mes consecutiu i les exportacions han continuat amb el seu enfonsament en termes interanuals.

El superàvit de la balança comercial del país asiàtic ha registrat 278,4 bilions de iuans al setembre, des dels 346 bilions de iuans registrats a l'agost i per sota també de la previsió dels economistes de 300 bilions de iuans. En dòlars, el superàvit de Pequín s'ha reduït fins als 42 bilions, des 52,1 bilions a l'agost.

El Nikkei 225 japonès finalitza la sessió amb pèrdues del 0,39%, acompanyat del Hang Seng de Hong Kong, que es deixa un 1,42%. També cau el Kospi coreà, retrocedint un 0,69%, mentre que la borsa xinesa, tot i les males dades macro, tanca pràcticament plana.

contador