• En Japón, el Nikkei 255 sube un 0,47% al final de la sesión
  • La economía china creció un 6,7% en tasa interanual
china, shanghai, chinese

Els mercats asiàtics tornen a pujar de manera generalitzada l'última sessió de la setmana després d'un altre tancament rècord de les accions dels EUA. La Xina ha presentat una gran nombre de dades macroeconòmiques, la més important la del PIB, que ha estat millor del que s'esperava.

  • 39.380,89
  • 0,26%

La majoria de les borses asiàtiques ha pujat durant l'última sessió de la setmana, a excepció de la Xina que ha tancat pràcticament plana després de perdre gran part dels guanys inicials. L'economia xinesa va créixer un 6,7% en taxa interanual durant el trimestre abril-juny, una dècima més que la predicció del 6,6% dels analistes, segons Reuters. El producte intern brut del segon trimestre (PIB) ha crescut un 1,8%.

Al Japó, el Nikkei 255 puja un 0,47% al final de la sessió i el Topix de Tòquio un 0,6%. A l'altre costat de l'estret de Corea, el Kospi avança un 0,26%. A Hong Kong, l'índex Hang Seng ha pujat un 0,21%. En els mercats de la Xina continental les borses tanquen pràcticament planes, amb l'índex de Xangai en un -0,09% i el compost Shenzhen caient un 0,29%.

contador