• Als mercats de la Xina continental, les accions han cotitzat majoritàriament a l'alça
  • Els mercats a Corea del Sud estaven tancats per ser un dia festiu
Nikkei

Els principals mercats asiàtics han tancat a l'alça durant la sessió d'avui dilluns, llevat de l'índex japonès, que ha caigut després que s'hagi publicat la dada sobre el creixement de la tercera major economia del món, ja que el Japó ha crescut un 0,2% el segon trimestre de l'any.

L'índex de referència Nikkei 225 va oscil·lar entre el signe positiu i el negatiu fins al tancament de la borsa que va ser vermell, -0,26%. A Hong Kong, l'índex Hang Seng va pujar un 0,69%. Als mercats de la Xina continental, les accions han cotitzat majoritàriament a l'alça i el compost de Xangai avança un 2,35%. D'altra banda, l'índex de Shenzhen puja amb més força i guanya un 2,28%. Els mercats a Corea del Sud estaven tancats per ser un dia festiu.

Les dades del producte interior brut (PIB) del Japó presentads abans de l'obertura del mercat d'avui dilluns, han mostrat que no hi ha hagut canvis pel que fa al creixement del país entre abril i juny. No obstant això, l'economia ha crescut un 0,2% sobre la base anualitzada.

contador