Cierre de Asia

La Xina, Taiwan i Corea del sud tanquen per festiu a Àsia, mentre que el Japó i Hong Kong finalitzen amb signe mixt la penúltima sessió de la setmana. A més, les borses mundials comencen avui dijous diversos dies d'incertesa, en els quals els bancs centrals decidiran el camí que prendran durant els últims mesos de l'any.

  • 38.925,63
  • 2,79%

Al Japó, el Nikkei 225 retrocedeix amb pèrdues que arriben a l'1,26% amb els inversors expectants davant la reunió del Banc del Japó la setmana que ve. A Hong Kong, l'índex Hang Seng ha portat el camí contrari, i suma un 0,62%.

S'acosten moments decisius en els bancs centrals. Tot i que és poc probable que el Regne Unit canviï els seus tipus d'interès avui dijous després d'haver presentat unes bones dades d'ocupació, la setmana que serà clau. Els EUA i el Japó decideixen dimecres què fer amb la seva política monetària i, tot i que és molt poc probable que el país nipó canviï els tipus, als Estats Units, la Reserva Federal (Fed) podria iniciar un canvi de tendència el proper 21 de setembre.

contador