• A la Xina, les borses tanquen també planes i el compost de Xangai guanya un 0,02%
  • A Hong Kong, l'índex Hang Seng és el que aconsegueix pujar més, amb un 0,57%
Cierre de Asia

Les borses asiàtiques tanquen sense gaire canvis a l'espera del nou informe d'ocupació nord-americà. Els inversors es mostren cautelosos davant la dada que, probablement, decidirà si la Reserva Federal dels EUA (Fed) apuja els tipus d'interès al setembre. Això beneficiaria considerablement les principals economies asiàtiques, el Japó i la Xina, que es troben contínuament lluitant contra l'apreciació de les seves divises.

  • 38.925,63
  • 2,79%

El Nikkei 225 japonès tanca pràcticament pla després d'haver estat oscil·lant entre els signes positiu i negatiu durant tota la sessió. A Hong Kong, l'índex Hang Seng és el que aconsegueix pujar més, amb un 0,57%, mentre que l'altre índex que acompanya aquests avenços és el Kospi coreà, amb un 0,24%. A la Xina, les borses tanquen també planes i el compost de Xangai guanya un 0,02%.

Els mercats globals segueixen pendents de l'informe d'ocupació dels Estats Units que es publicarà abans de l'obertura de Wall Street. La dada sobre nòmines no agrícoles serà seguida de prop per part de la Fed, ja que podria ser determinant per a la decisió d'una pujada de tipus aquest mateix mes. Durant les últimes setmanes, els membres del Comitè Federal de Mercat han reiterat en nombroses ocasions que la decisió sobre els tipus depèn de la salut de l'economia, sent emplaçats fins aquest divendres per comprovar la seva evolució.

contador