Tokio Japón Tokyo Japan Nikkei Bolsa 630

Les borses asiàtiques han tancat aquest dimarts amb pujades pràcticament generalitzades recolzades en el ral·li que va registrar Wall Street aquest dilluns.

El Nikkei va sumar un +1,22% mentre que el Hang Seng va pujar un 1,15%. El Xangai es va desmarcar amb lleugeres caigudes del 0,05%.

"Ni els atemptats de París ni la situació de l’economia xinesa o la recessió al Japó ni la imminència de la pujada de tipus als EUA desvien els inversor d’un mercat fonamentalment alcista que busca recuperar els màxims de fa unes setmanes abans que acabi l’any. Borses en pujada, or i ien en baixada i el petroli provant nous mínims", assenyala Ramón Morell, d’ETX Capital.

Cal assenyalar que els mercats del Vell Continent també cotitzen aquest matí amb alces de l’1% de mitjana després que els futurs de l’EuroStoxx, del Dax i, fins i tot, del Cac van marcar aquest dilluns, dia en què la borsa va cotitzar l’horror dels atemptats a París, una bona figura tècnica (envolupant alcista) que invita a ser optimistes.

contador