• Las acciones de la empresa del multimillonario chino desaparecido se han desplomado
China_Bolsas

Els mercats asiàtics van caure aquest dilluns enmig de les preocupacions per l'estabilitat del mercat de bons i per les caigudes en el preu del cru.

El Nikkei s’ha deixat un 1,81% mentre que el Hang Seng cedeix un 0,8%. Això sí, el Xangai de la Xina es desmarca amb pujades superiors al 2%.

Les accions de Fosun International, l’empresa del multimilionari xinés Guo Guangchang, es van desplomar aquest dilluns malgrat que la societat va tranquil·litzar els inversors després de l’estranya desaparició del seu màxim responsable. La companyia ha dit que Guo va aparèixer durant la matinada de dilluns en un acte intern a Xangai i també ha senyalat que està formant part d’una investigació per part de les autoritats xineses que té a veure amb qüestions personals i no de l’empresa.

Tot això, enmig del nerviosisme dels mercats asiàtics, que se sumen a la resta de borses mundials en enfrontar-se a una setmana complicada amb la Reserva Federal (Fed) i la seva previsible pujada de tipus de dimecres com a protagonista principal.

contador