La majoria de les borses asiàtiques han tancat amb alces moderades en la sessió de divendres, tornant de les pèrdues iniciles, en una tímida reacció als comentaris de la Reserva Federal dels EUA. Aquesta resposta convida a pensar que els mercats segueixen infravalorant aquesta possibilitat i és possible que augmenti la volatilitat a mesura que s'apropin les dates.

L'índex Nikkei 225 del Japó ha pujat un 0,54%, esborrant les pèrdues de les sessions anteriors. El ien també s'ha apreciat una mica contra el dòlar dels EUA. L'índex Hang Seng de Hong Kong s'ha apuntat una pujada de l'1,12% després de caure durant les últimes dues sessions. A la zona continental, el compost de Xangai ha pujat un 0,05% i l'índex Shenzhen ho ha fet en un 0,54%.


En Austràlia, l'ASX 200 ha pujat un 0,53%, amb pujades als subíndexs d'energia i materials de més d'un 1% cadascun d'ells, tornant de les pèrdues de les últimes sessions. El Kospi de Corea del Sud ha pujat un 0,05% després d'haver estat tota la jornada oscil·lant entre el signe positiu i el signe negatiu.

contador