ep tres jovenes de rasgos asiaticos caminan por el distrito madrileno de usera protegiendo su rostro
Eduardo Parra - Europa Press

Pujades en les borses asiàtiques aquest dijous, que celebren les alces del 2% de mitjana de Wall Street d'aquest dimecres, ajudat a pujar pel canvi de terç del president dels EUA, Donald Trump. El republicà va deixar caure que abandonava les negociacions per a un pla d'estímuls que tots esperaven... i menys de 12 hores després se'n va desdir i va urgir el Congrés a aprovar-ne un com més aviat millor (amb les seves condicions).

Al Japó, el Nikkei 225 va guanyar un 0,96% fins als 23.647,07 punts, mentre que l'índex Topix va avançar un 0,55% per a acabar el seu dia d'operacions en 1.655,47 enters.

El Kospi de Corea del Sud va pujar un 0,21% en el dia. Les accions del pes pesant de la indústria Samsung Electronics van baixar un 0,33%. L'empresa va anunciar abans que els seus guanys per als tres mesos que van acabar al setembre probablement van pujar un 58% respecte a un any enrere.

Les accions a Austràlia també van veure guanys, amb l'S&P/ASX 200 pujant un 1,09% per a tancar a 6.102 punts.

L'índex Hang Seng d'Hong Kong va quedar endarrerit respecte dels principals mercats de la regió, caient un 0,36%, a partir de la seva última hora de cotització.

Noticias relacionadas

contador