Wall Street registra una suau recollida de beneficis després dels últims màxims del Nasdaq, que va tancar molt prop de 11.000 punts. A més, l'S&P 500 frega el seu rècord de febrer i cotitza per sobre de 3.300 punts.
- 44.296,51
- -
Noticia relacionada
Goldman avisa del estancamiento de la renta variable en un rango 'amplio y plano'Amb la renda variable americana a aquests nivells de valoració, molts es pregunten cap a on poden dirigir-se els índexs ara. Goldman Sachs anticipa un rang lateral "ampli i pla", determinat per rendiments més febles i més volatilitat, segons ha declarat el director d'assignació d'actius de l'entitat, Christian Mueller-Glissmann.
Per part seva, Morgan Stanley considera que el mercat està infravalorant els riscos d'un repunt important de la inflació després dels estímuls aplicats pels governs i els bancs centrals per lluitar contra els efectes del coronavirus. "Amb els Estats Units i les economies globals enmig d'una de les recessions més profundes i les bretxes de producció registrades, la majoria dels inversors amb els quals parlem han rebutjat nostra alerta sobre riscos creixents d'inflació", han assenyalat els seus analistes.
A nivell econòmic, els inversors estan pendents de les dades setmanals d'atur mentre el Congrés continua negociant un nou paquet d'estímuls per als aturats i els sectors econòmics més colpejats per la pandèmia.
Aquest divendres es publicarà l'Informe d'Ocupació de juliol i el consens espera la creació de 2 milions de llocs de treball i una caiguda de la taxa d'atur al 10%.
I en altres mercats, el petroli West Texas cau un 1%, a 41,73 dòlars, mentre l'euro es devalua un 0,2% i es canvia a 1,1835 dòlars. A més, la rendibilitat del bo americà a 10 anys cau al 0,51%.
I esment especial per a l'or, que ha confirmat la superació dels 2.000 dòlars i cotitza a 2.060 dòlars per unça. Només enguany, el metall preciós s'ha revalorat més d'un 33%.