dl nyse new york stock exchange new york city nyc wall street wall st nasdaq markets trading finance unsplash
Sharecast / David Vives via Unsplash

Wall Street cotitza amb suaus pèrdues aquest dimecres després del tancament baixista de dimarts, que no obstant es va produir lluny dels mínims registrats durant la jornada.

  • 39.331,85
  • -

Els inversors descompten aquest dimecres les dades d'IPC a la Xina, que han mostrat deflació al gegant asiàtic, mentre esperen les dades sobre inflació dels EUA, previstes per dijous.

Joshua Mahony, analista en cap de Scope Markets, comenta que “la lectura de deflació serveix per ressaltar la feble demanda dels consumidors dins de la pròpia Xina. No obstant això, n'hi ha molts que veuran això com un senyal positiu, ateses les implicacions potencials per a una postura política més acomodatícia per part del PBoC (Banc Popular de Xina) i el govern”.

PARADIGMA DE MAJOR VOLATILITAT

L'últim avís a navegants ha arribat de la mà dels estrategs de BlackRock. Des de la gestora de fons més gran del món, alerten els inversors sobre l'actual escenari, i diuen que "ens trobem en un nou paradigma de més volatilitat".

"Preferim exposicions àmplies a mercats emergents enfront de mercats desenvolupats a curt termini", han explicat al seu informe setmanal. Sobretot, incideixen, perquè els mercats desenvolupats “estan experimentant episodis de volatilitat i hi veiem risc de més”.

RESULTATS EMPRESARIALS

Al capítol de resultats empresarials, Roblox ha publicat les xifres abans de l'obertura i s'enfonsa un 20% en incomplir els pronòstics del consens.

Una altra companyia que està patint fortes vendes és WeWork, que es desploma un 29% després d'admetre un "dubte substancial" sobre la seva viabilitat.

Posteriorment, Disney i Wynn Resorts publicaran les xifres després del tancament de mercat.

En altres notícies destacades, Amazon està estudiant convertir-se en el principal inversor a la sortida a borsa del fabricant de xips Arm.

ALTRES MERCATS

En altres mercats, el petroli Brent rebota un 0,4%, fins als 86,51 dòlars. Per part seva, l'euro s'aprecia un 0,26%, fins als 1,0983 dòlars.

A més, la rendibilitat del bo nord-americà a 10 anys es relaxa fins al 4,01% i l'unça d'or repunta un 0,1%, fins als 1.961 dòlars. Finalment, el bitcoin baixa un 0,3%, fins als 29.796 dòlars.

Noticias relacionadas

contador