london-stock-exchange-s-apprete-a-acheter-refinitiv-pour-27-milliards-de-dollars

S&P Global Ratings creu que London Stock Exchange (LSEG) aplana el camí per a un sòlid creixement dels beneficis a llarg termini. "Els plans anunciats recentment d'adquirir el proveïdor de serveis de marges i garanties Acadia i d'establir una associació de 10 anys amb Microsoft recolzen la solvència a llarg termini", diu l'agència.

Segons assenyala, creuen que aquests anuncis demostren que LSEG, "altament generadora d'efectiu, continuarà invertint significativament en la seva franquícia i en les seves capacitats tecnològiques, reforçant-ne la posició competitiva i les perspectives de creixement".

Els anuncis no canvien la seva previsió de reducció del deute d'LSEG respecte a l'EBITDA, que podria acostar-se a 1,8 vegades el 2023 des d'aproximadament 2 vegades al final del 2022. "Aquesta tendència dona suport a la nostra perspectiva positiva sobre el grup".

Segons la seva opinió, l'adquisició prevista d'Acadia, els productes de risc i marges dels quals abasten totes les classes d'actius derivats extraborsaris, "reforçarà encara més la ja sòlida posició de mercat d'LSEG en serveis de postnegociació no compensats, impulsant encara més el creixement de la divisió de postnegociació. A aquest efecte, els serveis d'Acadia semblen molt complementaris a les capacitats de postnegociació d'LSEG, com SwapAgent, tenint en compte el llarg historial d'LSEG en la integració amb èxit d'actius adquirits i la participació minoritària preexistent. del grup a Acadia, pensem que els riscos d'integració són limitats", afirmen.

A més, creuen que l'associació anunciada amb Microsoft "pot reforçar significativament les capacitats tecnològiques i l'eficiència d'LSEG en matèria de gestió de dades, desenvolupament de nous productes i interfícies d'usuari. La mesura donarà suport als esforços d'LSEG per impulsar el creixement d'ingressos en dades i anàlisis després de la integració de Refinitiv i podria reportar beneficis en costos gràcies a l'augment de la productivitat. Dit això, creiem que l'efecte d'aquesta associació sobre els ingressos i els costos d'LSEG apareixerà a mitjà termini”.

Noticias relacionadas

contador