ep microsoft lanza un nuevo servicio de nube para el sector financiero
MICROSOFT

Wall Street obre la sessió d'aquest dimecres amb signe mixt després del tancament alcista de dimarts. Les pèrdues són més rellevants al Nasdaq per les caigudes superiors al 7% que registren Alphabet i Microsoft després de publicar els resultats ahir a la nit, després del tancament.

  • 20.115,54
  • 0,72%

La decepció d'aquests dos gegants tecnològics és l'excusa perfecta per explicar la correcció d'aquest dijous, després del fort ral·li alcista de curt termini que es va iniciar a mitjans d'octubre, i que ha portat els índexs novaiorquesos als primers nivells importants de resistència per anàlisi tècnica.

Per exemple, el Nasdaq "es troba atacant ja la resistència clau del curt termini que presenta als 11.660 punts", destaca César Nuez, analista de Bolsamanía.

"Molt atents a la superació d'aquests preus, ja que seria el senyal que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 12.062 punts. El comportament en aquest nivell de preus és molt important", afegeix aquest expert. Tot i això, l'índex es prendrà un respir aquesta jornada, després d'haver rebotat des dels mínims d'octubre, situats als 10.000 punts.

ALPHABET, GOOGLE... I META

Alphabet, la matriu de Google, va presentar la primera caiguda interanual dels ingressos per publicitat de YouTube des del 2019, quan l'empresa va començar a desglossar els resultats de la plataforma de vídeo. La directora financera, Ruth Porat, va dir que la disminució dels ingressos de YouTube "reflecteix principalment més reculades en les despeses dels anunciants".

Per la seva banda, Microsoft també va registrar una desacceleració del seu negoci de publicitat en línia i de la taxa de creixement de LinkedIn. La seva directora financera, Amy Hood, va confirmar que "les reduccions en la despesa publicitària dels clients van afectar la cerca en publicitat i les solucions de màrqueting de LinkedIn".

Aquestes negatives previsions no anticipen res de bo per al negoci de Meta, que es confessarà després del tancament del mercat, després que les accions de la matriu de Facebook i Instagram s'hagin desplomat més del 60% des del començament d'any. Recordem que demà presentaran Amazon i Apple.

OPORTUNITAT INTERESSANT

Al seu informe sobre perspectives per a aquest quart trimestre de l'any, els experts de Morningstar afirmen que hi ha “moltes oportunitats” al mercat actual.

Els seus estrategs han arribat a la conclusió que “els inversors ignoren el potencial a llarg termini d'alguns títols i sectors, i només s'estan centrant en la complexa conjuntura del curt termini”.

ALTRES MERCATS

En altres mercats, l'euro és protagonista, ja que s'aprecia un 0,46% i recupera la paritat contra el dòlar (1,0013 dòlars) una jornada abans que el Banc Central Europeu (BCE) celebri la seva política monetària (s'espera una pujada de tipus de 75 punts bàsics).

El 'bitllet verd' perd força perquè el mercat està descomptant que la Reserva Federal (Fed) començarà a ser menys agressiva a partir del desembre, que ha estat l'excusa fonamental per explicar el rebot tècnic del mercat les últimes jornades.

En aquest sentit, la decisió sobre tipus del Banc del Canadà (s'espera un ascens de 75 pb) i els comentaris sobre l'evolució dels interessos poden moure les borses.

El petroli West Texas rebota un 0,73% (85,94 dòlars) i el cru Brent avança un 0,44% (93,93 dòlars). Per part seva, el rendiment del bo nord-americà a 10 anys continua relaxant-se fins al 4,04%, mentre l'unça d'or puja un 0,51% (1.666 dòlars). A més, el bitcoin rebota un 0,66%, fins als 20.420 dòlars.

Noticias relacionadas

contador