dl wall street times square new york city night pedestrians nasdaq billboards trading nyc generic nypd unsplash
Sharecast / Meric Dagli via Unsplash

Wall Street cotitza amb signe mixt aquest dijous després dels guanys de dimecres, que van portar el Dow Jones a la vuitena sessió consecutiva de pujades, cosa que suposa la seva ratxa guanyadora més llarga des del setembre del 2019. Durant aquesta jornada els inversors descompten els resultats de Netflix i Tesla, que llasten el futur del Nasdaq 100, mentre estan atents a la publicació de diverses dades macro.

  • 20.115,54
  • 0,72%

"Els inversors segueixen apostant per un escenari d''aterratge suau' de l'economia nord-americana, amb molts convençuts que la pujada dels tipus oficials que, amb tota probabilitat durà a terme el Comitè Federal de Mercat Obert de la Fed (FOMC) la setmana que ve, serà l'última del cicle", expliquen a Link Securities.

NETFLIX I TESLA DECEPCIONEN

La temporada de resultats continua avançant i aquest dimecres, després del tancament del mercat, Netflix i Tesla van donar a conèixer els seus comptes trimestrals, que han decebut el mercat.

Netflix ha registrat un benefici net de 1.488 milions de dòlars, xifra que suposa un creixement del 3% des dels 1.441 milions reportats el mateix període de l'any anterior.

Tot i això, els seus ingressos s'han situat als 8.187 milions, una xifra per sota dels 8.300 milions avançats pel consens d'analistes. Les accions de la companyia cauen un 7% a Wall Street.

En el cas de Tesla, el benefici net ha estat un 20% superior al del segon trimestre de l'exercici previ, tot i que les preocupacions han arribat de la mà de la rendibilitat, que es va reduir durant el període.

Elon Musk també ha afirmat que l'empresa probablement continuarà retallant els preus dels vehicles elèctrics si els tipus d'interès continuen pujant. Els títols de la companyia baixen un 4% a Wall Street.

ECONOMIA I ALTRES MERCATS

L'agenda econòmica d'aquest dijous inclou la publicació de les peticions setmanals de desocupació, que han caigut fins a 228.000 des de les 237.000 sol·licituds dels set dies previs. Així mateix, s'ha fet conèixer l'índex manufacturer de la Fed de Filadèlfia, que ha empitjorat les expectatives amb -13,5.

En altres mercats, el petroli West Texas puja un 0,10% (75,41 dòlars) i el Brent guanya un 0,31% (79,71 dòlars). Per part seva, l'euro s'aprecia un 0,06% (1,1205 dòlars), i l'unça d'or avança un 0,25% (1.985 dòlars).

A més, la rendibilitat del bo nord-americà a 10 anys es revalora fins al 3,782% i el bitcoin escala un 0,49% (30.210 dòlars).

Noticias relacionadas

contador