chinacbbolsaestrecho1

La jornada d'aquest dimarts s'ha saldat a Àsia amb signe dispar després que ahir dilluns Wall Street acabés també el dia mixt, amb caiguda per al Nasdaq i l'S&P, mentre el Dow Jones marcava nous màxims històrics.

A la Xina s'han publicat els beneficis industrials del gener al juliol, que van augmentar el 3,6% interanual en comparació amb un creixement del 3,5% entre el gener i el juny.

Cal destacar també que la cotització del grup xinès PDD Holdings, matriu de la plataforma de comerç electrònic Temu, es va desplomar aquest dilluns a la borsa després de presentar uns resultats que van donar una millora dels beneficis del 183%, però que avisaven també d'un alentiment futur dels ingressos.

Pel que fa al comportament específic dels índexs, el Hang Seng de Hong Kong suma un 0,2%, mentre que el CSI 300 de la Xina continental baixa un 0,6%. El Nikkei 225 del Japó puja un 0,6% i el Topix es revalora un 0,8%.

El Kospi de Corea del Sud cedeix un 0,3%, mentre que el Kosdaq, d'empreses de petita capitalització, registra una pèrdua del 0,22%.

L'S&P/ASX 200 d'Austràlia reverteix els guanys per caure un 0,2%. A primera hora, l'índex va estar a prop de superar el màxim històric de tancament de 8.114,7 punts, arribat a l'1 d'agost.

Noticias relacionadas

contador