ep archivo   imagen de archivo de la cadena de ensamblaje de seat en martorell barcelona
SEAT - Archivo

Seat ha parat aquest divendres la producció excepcional que havia estat duent a terme durant l'agost a la seva planta de Martorell (Barcelona) a causa de la manca de microxips, la qual cosa ha afectat la indústria automobilística a nivell global.

Generalment, la companyia deté la seva producció durant quatre setmanes d'agost, però els problemes d'oferta provocats per la crisi de semiconductors han causat que s'aprovés que la línia 2, dedicada a la fabricació dels models León i Formentor, hagi habilitat dos torns diaris durant aquest mes, segons han informat fonts de l'empresa a Europa Press.

Les mateixes fonts han explicat que aquesta cadena ha treballat amb normalitat fins aquest divendres i que dilluns que ve tampoc funcionarà a la part de muntatge, però sí a altres parts de la línia de fabricació.

A més, a partir de dilluns que ve també treballarà de forma excepcional un torn de la cadena 1 de muntatge, la qual es dedicava als models Ibiza i Arona.

L'empresa ja havia hagut de frenar la seva activitat a Martorell a causa de l'escassetat de semiconductors els dies 25, 28 i 29 de juny a l'igual que el 19 i el 20 de juliol.

contador