cb bolsa trader miedo sh11

"Estem experimentant un col·lapse del sistema". Així reconeixia la web de Robinhood, el popular 'broker' sense comissions; els problemes de la 'startup' van impedir que els seus clients poguessin fer-la servir per operar i, per tant, es van perdre el rebot de Wall Street després de viure la pitjor setmana dels índexs estatunidencs des de la crisi financera del 2008.

La retallada de tipus de la Fed en resposta a la crisi del coronavirus va enxampar tothom per sorpresa, també aquesta 'startup', que va ser incapaç de gestionar l'alt volum de negociació que va tenir lloc a continuació.

Els problemes tècnics van començar aquest mateix dilluns. Els usuaris de l'aplicació es van queixar que s'havien perdut la millor sessió del Dow Jones, que va tancar amb la major pujada en punts de tota la seva història. "Ens adonem que hem decebut els nostres clients, però estem compromesos a millorar la seva experiència", afirmava la companyia en un comunicat.

Robinhood va assegurar que testarien l'aplicació durant la nit del dilluns, i que la deixarien llesta perquè no hi hagués cap problema el dimarts... però n'hi va tornar a haver. A més de problemes amb les operacions amb renda variable, els usuaris també en van tenir amb les criptodivises i les opcions.

Molts dels seus usuaris es van llançar a les xarxes socials per expressar la seva insatisfacció amb Robinhood. Alguns van arribar a afirmar que deixarien d'utilitzar l'aplicació i, d'altres van amenaçar amb demandar l'empresa. Com a 'broker', la companyia ha de tenir un pla B en cas que hi hagi "interrupcions temporals" com les experimentades aquests dies, tal com requereix la SEC i la Financial Industry Regulatory Authority.

Noticias relacionadas

contador