robinhood logo

Robinhood Markets, plataforma nord-americana de serveis d'inversió, ha arribat a un acord per comprar la companyia Say Techologies, especialitzada en el desenvolupament d'eines per millorar la comunicació i la participació d'accionistes minoritaris, per 140 milions de dòlars, segons han confirmat les dues companyies.

  • 26,83$
  • 1,94%

"Compartim l'objectiu comú d'eliminar les barreres que impedeixen que les persones participin en el nostre sistema financer", ha destacat la popular aplicació de 'trading', per a la qual Say ha reinventat les comunicacions amb els inversors i facilitat que milions de persones tinguin veu a les empreses en què inverteixen.

"Com a part de la família Robinhood, podrem promoure el nostre objectiu de crear un nou ecosistema de propietat i compromís per beneficiar a tots els inversors i empreses", ha afirmat Alex Lebow, cofundador i conseller delegat de Say Technologies.

La plataforma de 'trading' ha estat notícia aquestes setmanes per les grans fluctuacions que ha viscut a la borsa nord-americana. La gran volatilitat dels seus títols van portar a aconseguir grans cotes, per sobre del seu preu inicial de cotització, amb alces del 50%.

Aquest dimarts torna a caure per sobre del 5% tot i que manté un preu per acció superior als 38 dòlars amb els quals va debutar el 29 de juliol.

contador