chine evergrande confiant sur sa capacite a surmonter sa periode la plus sombre
38.925,63
  • 1.055,37
  • 2,79%

Pujades per als mercats d'Àsia Pacífic aquest divendres, ja que les accions de China Evergrande Group s'han disparat un 4% a Hong Kong després de les informacions publicades pels mitjans de comunicació que l'assetjat promotor es disposa a pagar un cupó d'un bo denominat en dòlars.

Les accions d'Evergrande a Hong Kong han deixat pujades del 4%, mentre Evergrande Property Services Group també ha vist com les seves accions pujaven un 4,03%. L'índex Hang Seng Properties ha avançat un 1,5%.

L'índex Hang Seng més ampli de la ciutat autònoma ha guanyat un 0,44%. Les accions de la Xina continental també han pujat, amb el compost de Xangai deixant alces moderades, mentre que el component de Shenzhen ha pujat un 0,787%.

Els mitjans de comunicació xinesos han informat divendres que el promotor endeutat China Evergrande Group s'estava preparant per pagar els interessos d'un bo que vencia el 23 de setembre abans que acabés el període de gràcia dissabte.

El Nikkei 225 japonès ha pujat un 0,35%, mentre que l'índex Topix ha guanyat un 0,15%.

El Kospi sud-coreà ha avançat un 0,35%, amb les accions de Samsung SDI pujant al voltant d'un 2% després de l'anunci que l'empresa formarà una aliança d'empreses amb el fabricant d'automòbils Stellantis per produir cèl·lules i mòduls de bateries per Amèrica del Nord.

A Austràlia, l'S&P/ASX 200 ha cotitzat amb pocs canvis.

L'índex MSCI més ampli d'accions d'Àsia-Pacífic fora del Japó ha pujat un 0,25%.

Noticias relacionadas

contador