ep bola asiatica
CHINA STRINGER NETWORK - Archivo
39.583,08
  • 241,54
  • 0,61%

Les borses de la regió Àsia-Pacífic han acabat amb alces, la majoria, aquest dilluns. Els mercats, com a la resta del món, han anat a mig gas a causa de les festes de Pasqua.

El Kospi sud-coreà ha pujat un 1,05% i ha liderat els guanys a la regió, mentre que l'índex Kosdaq també ha registrat guanys del 0,54%.

El Nikkei 225 japonès ha repuntat un 0,45% i el Topix, un 0,55%. A la Xina continental, el Shanghai Composite ha avançat un 0,1%, mentre que el Shenzhen Component ha registrat lleugeres caigudes.

Tant el mercat australià com el hongkonguès han estat tancats a causa de les vacances de Pasqua.

Aquest dilluns no hi ha dades macroeconòmiques d'interès a la regió, però al pla empresarial hi ha dos noms propis que han cobrat protagonisme aquest inici de setmana. D'una banda, Tesla, que ha anunciat l'obertura d'una nova megafàbrica a Xangai que tindrà una capacitat de producció de 10.000 Megapack (bateria molt gran que emmagatzema energia) cada any.

D'altra banda, Nintendo, els títols del qual han repuntat un 4% després de l'estrena en cinemes de La pel·lícula de Super Mario Bros., un dels personatges insígnia de la companyia, que ha aconseguit una molt bona acollida per part del públic malgrat a les males crítiques rebudes dels experts.

Noticias relacionadas

contador