ep celebracion en seul durante el pasado 21 de mayo
-/YNA/dpa

Les borses asiàtiques han tancat aquest dimecres en verd. Les pujades s'han imposat i Corea del Sud ha liderat els guanys a la regió Àsia-Pacífic gràcies a l'embranzida de Samsung Electronics, que ha guanyat un 2,71% a la borsa després de presentar una guia amb projeccions del tercer trimestre que ha millorat les estimacions del consens.

El Kospi de Corea del Sud ha guanyat un 2% i ha aconseguit un màxim de dues setmanes, mentre que el Kosdaq ha pujat un 1,68%.

A Austràlia, l'S&P/ASX 200 ha avançat un 0,63% fins als 7.085 punts, estenent així quatre dies consecutius de guanys. Al Japó, el Nikkei 225 ha guanyat un 0,71% després de conèixer l'enquesta Tankan de Reuters, que apunta que la moral empresarial a les grans empreses japoneses es va mantenir pràcticament sense canvis a l'octubre en +4 punts. El Topix, però, ha registrat lleus pèrdues.

L'índex Hang Seng de Hong Kong ha avançat un 1,67%, pel que fa a la cinquena sessió consecutiva de pujades, i els mercats de la Xina continental també s'han situat a terreny positiu, amb l'índex de referència CSI 300 pujant un 0,39%.

Noticias relacionadas

contador