ep cadena de produccion de la planta de bba en shenyang china
BMW

Les borses d'Àsia registren pèrdues moderades aquest dijous, en una jornada que no ha comptat amb la referència de Wall Street, que aquest dimecres va estar tancat per festiu. El Hang Seng de Hong cau al voltant del 0,5%, seguit pel Shanghai Composite xinès, l'ASX australià i el Nikkei japonès. En positiu, el Kospi sud-coreà puja de manera moderada.

  • 39.631,06
  • 0,12%

Això en una jornada durant la qual el Banc Popular de la Xina (PBoC) ha mantingut els tipus d'interès al 3,45%, en el cas de la taxa preferencial de préstecs a un any i el 3,95%, en el cas de la taxa a cinc anys. Les dues decisions s'han situat en línia amb allò que s'esperava.

Durant la jornada, altres bancs centrals, com els de Suïssa i Noruega i Anglaterra, també es reuniran i publicaran els comunicats sobre política monetària. En el cas del Banc d'Anglaterra, el consens espera que no baixi els tipus almenys fins al mes d'agost.

Als Estats Units, els futurs nord-americans anticipen una sessió mixta, en què el Nasdaq tornarà a liderar els avenços amb pujades del 0,5%, mentre el comportament del Dow Jones apunta a suaus caigudes.

ALTRES MERCATS

En altres mercats, el petroli Brent puja un 0,1% (85,13 dòlars). Per part seva, l'euro es deprecia un 0,01% (1,0740 dòlars), i l'unça d'or repunta un 0,3% (2.354 dòlars).

A més, la rendibilitat del bo nord-americà a 10 anys repunta al 4,25% i el bitcoin puja un 0,7% (65.281 dòlars).

Noticias relacionadas

contador