• La companyia va registrar pèrdues del 28,8% durant el seu primer trimestre fiscal
motiongate nuevo parque de parques reunidos en dubai

Parques Reunidos es dispara aquest divendres un 4% després de confirmar que segueix estenent la seva influència per Europa. El grup espanyol va adquirir aquest dimarts Belantis, un parc d'oci a Leipzig, junts amb 27 hectàrees per a l'ampliació del recinte per 26,5 milions d'euros reafirma així la seva presència a Alemanya.

  • 13,08€
  • 0,00%

La nova adquisició de Parques Reunidos disposa de vuit àrees temàtiques i fins a 70 atraccions, a més de comptar amb 13 restaurants i dues botigues. Un espai per a l'oci i l'entreteniment que també pot acollir festes temàtiques i esdeveniments de tota mena.

"Belantis té potencial per convertir-se en un dels parcs més emblemàtics d'Alemanya", apunten des del grup

Des del propi grup d'oci espanyol han apuntat que: "Belantis té potencial per convertir-se en un dels parcs emblemàtics d'Alemanya, amb abast regional per a ciutats com Praga, Berlín, Leipzig i Dresden". Aquesta nova adquisició se suma a Movie Park, l'altra propietat de Parques Reunidos a Alemanya, que ja és un dels llocs més rellevants d'aquest tipus d'oci.

Precisament, el conseller delegat del grup espanyol Fernando Eiroa, ha reconegut que: "Aquesta adquisició ofereix als Parques Reunidos la gran oportunitat de reforçar la seva presència al mercat alemany, així com d'obtenir sinergies amb Movie Park".

D'aquesta manera, Belantis es confirma com la dinovena adquisició de Parques Reunidos en 10 països des de 2004. Una compra que impulsa el grup espanyol aquest divendres al parquet, després de la seva estrena a l'abril de 2016 i que va registrar registrar pèrdues del 28,8 % durant el seu primer trimestre fiscal en els seus resultats anunciats el 8 de febrer.

La companyia ha destacat llavors el bon començament de l'any tot i que el primer trimestre de l'exercici és un període de temporada baixa per al negoci. De fet les vendes registrades durant aquest trimestre són aproximadament l’11% de les vendes totals de l'exercici. Durant el primer trimestre fiscal va registrar un increment del 7,6% en visitants respecte al mateix període de l'any anterior.

Noticias relacionadas

contador