bitcointvf transparent

Pànic venedor en el bitcoin, que perd més del 15% i s'ha desplomat fins a preus propers als 24.000 dòlars. Ens trobem en un mercat "feble, trist, copejat, ensangonat, avorrit, dolorós i altres adjectius depriments", segons l'analista Lark Davis de Wealth Mastery. A més, l'ethereum s'enfonsa un 18%, fins als 1.210 dòlars.

"Cada mini ral·li es troba amb una caiguda brusca i brutal", relata l'expert. "Les altcoins segueixen sagnant i el domini del bitcoin segueix augmentant", prossegueix, per afegir que "aquests temps als mercats destrossen absolutament els operadors".

Per anàlisi tècnica, “per confirmar l'inici d'un rebot hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 32.825 dòlars. Si al final aconsegueix superar aquest nivell de preus, és molt probable que puguem acabar veient un repunt fins al nivell dels 37.300 dòlars“, comenta per la seva banda César Nuez, analista de Bolsamanía.

"Això complica encara més la sèrie de preus i gairebé amb tota seguretat sembla que podríem acabar veient una extensió de les caigudes fins al nivell dels 19.980 dòlars", afegeix aquest expert.

"Això li dona un marge de caiguda del 20% des dels preus actuals. El primer nivell de resistència és als 32.430 dòlars. No apreciarem una millora tècnica mentre que es mantingui cotitzant per sota d'aquest nivell de preus", conclou Nuez.

ELS BANCS NO EN SÓN IMMUNES

L'agència de qualificació Scope avisa que, encara que el mercat de les criptomonedes representa una petita part dels 250 bilions de dòlars del sistema financer mundial, els bancs no seran immunes als riscos de les 'criptos', si els clients i les entitats requereixen serveis en aquest àmbit.

"Pel que fa a les criptomonedes, el temor és que la manca de regulació i supervisió dels criptoactius pugui fluir gradualment als mercats financers tradicionals, contaminant-los amb nous riscos. De fet, cada vegada més participants del mercat se sumen al carro del bitcoin i l'ether, que representen el 40% i el 20%, respectivament, de la capitalització agregada del mercat de criptomonedes", indica l'agència.

Noticias relacionadas

contador