ep archivo   fachada de la sede de mapfre a 10 de abril de 2023 en madrid espana mapfre es una
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

L'asseguradora Mapfre abonarà el proper 30 de novembre un dividend de 0,0603 euros bruts per acció a compte dels resultats del 2023, segons ha comunicat la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Així, la data a partir de la qual les accions de Mapfre es negociaran sense dret a percebre el dividend serà el 28 de novembre de 2023, mentre que el 29 de novembre serà la data per determinar els titulars inscrits que puguin exigir la prestació al seu favor.

Mapfre va reduir un 3,6% el benefici net de gener a setembre, fins als 470,6 milions d'euros, "després d'aplicar un deteriorament de 75 milions de fons de comerç dels Estats Units", va assegurar l'entitat després de la presentació dels seus resultats el passat mes doctubre.

L'entitat va assegurar que aquesta reducció es va deure als "ajustos per hiperinflació i la caiguda del resultat d'altres activitats han impactat negativament en el resultat".

Els ingressos durant aquest període van augmentar un 10,8%, fins als 24.596 milions d'euros, gràcies al fet que Iberia va ser el negoci que més va créixer, amb un augment del 17%, i del resultat net de Llatinoamèrica, que va pujar fins als 284 milions d'euros.

contador