alipay-pago-movil
Alipay

A continuació presentem les cinc notícies més importants d'avui dilluns, 13 de setembre, als mercats. Aquestes van des de la caiguda de les tecnològiques xineses mentre Pequín estudia desmantellar Alipay, a l'ofensiva d'Endesa a la particular 'guerra' de les elèctriques per la llum.

1. Les tecnològiques xineses es desplomen mentre Pequín estudia desmantellar Alipay. Els reguladors ja han ordenat a l'empresa que separi una part de la unitat de préstecs de la resta de les seves ofertes financeres i que hi incorpori accionistes externs.

2. Endesa va a la guerra de la llum amb Naturgy i Iberdrola oferint la seva quota fixa. A més, reforça la seva oferta comercial per donar "seguretat i tranquil·litat" als consumidors al mercat regulat davant l'escalada de preus del mercat majorista.

3. Morgan Stanley ha reiniciat la cobertura d'Inmobiliaria Colonial amb un consell de mantenir i un preu objectiu de 9 euros per acció. La companyia lidera les alces de l'IBEX.

4. La farmacèutica Almirall ha acordat dur a terme una emissió d'obligacions simples de rang sènior (senior notes), per un import nominal agregat màxim de 250 milions d'euros i amb venciment el 2026.

5. El benefici net de Solarpack durant el primer semestre de l'any ha caigut fins als 100.000 euros enfront dels 4,8 milions d'euros del primer semestre del 2020, a causa principalment de la menor activitat constructiva per a tercers registrada durant 2021.

Noticias relacionadas

contador