Shenzen Asia
37.723,91
  • 568,58
  • 1,53%

Mentre els inversors esperen la publicació de les dades d'ocupació dels Estats Units, i amb els mercats de la Xina tancats durant tota la setmana, aquest divendres les borses asiàtiques han tancat amb to mixt.

Els guanys els ha liderat l'índex Hang Seng de Hong Kong, que ha pujat més d'un 2%. El Kospi i el Kosdaq també han tancat en positiu, amb avenços del 0,53% i del 0,98%, respectivament.

Per contra, al Japó, el Nikkei 225 i el Topix han caigut un 0,14% i un 0,09% cadascun. Per part seva, l'S&P/ASX 200 d'Austràlia ha cotitzat un 0,34% més alt.

Les mirades es dirigeixen aquest divendres als Estats Units, on l'agenda està marcada per la publicació de les dades d'ocupació. Les xifres que es donin a conèixer poden marcar el camí que ha de seguir la Reserva Federal (Fed) en matèria de tipus d'interès.

Mentrestant, el Banc de la Reserva de l'Índia ha anunciat que deixa sense canvis els tipus d'interès clau per quarta reunió consecutiva. La decisió s'esperava i, a més, ha estat unànime, de manera que el Comitè de Política Monetària (MPC) del país manté les taxes al 6,5%.

Noticias relacionadas

contador