ep las transacciones de los turistas asiaticos en alipay durante el ano nuevo chino aumentaron un 66
ALIPAY

Les borses d'Àsia cauen aquest divendres i segueixen l'estela a la baixa de Wall Street, liderades pel sector tecnològic, una tendència que s'ha estès a la resta de mercats. L'índex més baixista és el Hang Seng de Hong Kong, que perd un 2%, seguit pel Kospi sud-coreà, l'ASX australià i, menys, pel Nikkei japonès.

  • 36.581,76
  • -0,68%

Aquest divendres, el mercat descompta els resultats de Netflix, que cotitza pla a l''after hours' després de publicar els seus resultats trimestrals.

En altres referències destacades, la inflació del Japó es va mantenir estable al maig al 2,8% interanual, mentre la inflació subjacent (sense aliments frescos) ha repuntat al 2,6% des del 2,5%, tot i que el mercat n'esperava un 2,7%.

A la Xina, el Tercer Ple del Partit Comunista ha continuat apostant per canviar el model econòmic cap a un creixement de qualitat, impulsat pel consum intern, tot i que no s'han proporcionat novetats als inversors per tallar la greu crisi immobiliària que està llastrant l'economia del gegant asiàtic.

ALTRES MERCATS

En altres mercats, el petroli Brent baixa un 0,5% (84,67 dòlars), l'euro es deprecia un 0,1% (1,0886 dòlars) i l'unça d'or baixa un 1,2% (2.424 dòlars). A més, la rendibilitat del bo americà a 10 anys repunta el 4,21%, i el bitcoin avança un 0,9% (64.153 dòlars).

Noticias relacionadas

contador