cbasia2 short1

Les borses asiàtiques han tancat aquest dimecres amb to mixt, ja que els inversors estan pendents de la guerra comercial entre els EUA i la Xina, que ja acumula mesos de durada. Representants dels dos països han reprès converses sobre assumptes comercials per intentar evitar una possible guerra comercial.

En concret, el Nikkei ha avançat un 0,86% impulsat per les empreses siderúrgiques, que han liderat els guanys del dia. A Corea del Sud, el Kospi ha guanyat un 0,51% gràcies a les pujades de les tecnològiques, contagiades pels bons resultats que als EUA va presentar Apple.

Per la seva banda, les accions xineses s’han mogut cap a un territori negatiu, i la borsa de Xangai ha caigut un 1,81%. Això, encara que la publicació de les dades d'activitat manufacturera complís amb les expectatives. Mentrestant, l'índex Hang Seng de Hong Kong ha reduït els guanys inicials i ha tancat amb una baixada del 0,54%.

El tancament mixt a Àsia ve després que Wall Street registrés guanys durant la jornada de dimarts.

Contra el ien, el dòlar cotitza als 112,06, de manera que la divisa japonesa es mou a la baixa després que el Banc del Japó anunciés que mantindrà estable la seva política econòmica.

Noticias relacionadas

contador