cb corea kospi sh1

Les borses asiàtiques han acabat aquest dimecres en positiu. Els inversors tenen l'esperança que les pujades dels tipus d'interès mundial comencin a frenar-se, mentre alguns resultats empresarials deceben i aviven els temors de recessió.

El Hang Seng de Hong Kong ha pujat un 0,86% després de tres sessions negatives consecutives. A la Xina continental, el Shanghai Composite s'ha revalorat un 0,71% i el Shenzhen ha guanyat un 1,55%. Per part seva, el Nikkei del Japó ha pujat un 0,67% i el Topix, un 0,58%. A Corea, el Kospi ha sumat un 0,65%.

La Comissió Reguladora de Valors de la Xina ha anunciat que té la intenció d'accelerar el desenvolupament d'un mercat "regulat, transparent, obert, dinàmic i resistent".

A més, el recent anomenat nou equip de lideratge del president Xi Jinping ha expressat la seva preocupació que el govern prioritzarà cada cop més l'estat a costa del sector privat i mantindrà polítiques estrictes de zero-COVID fins ben entrat el proper any.

Mentrestant, el Banc del Japó ha augmentat la quantitat de bons que tenia previst comprar aquest dimecres, incrementant així els seus darrers esforços per frenar el recent augment dels rendiments. Sembla que ho ha aconseguit, ja que la rendibilitat del deute nipon ha caigut bruscament.

Pel que fa a les divises, el ien japonès es debilita un 0,1% respecte al dòlar.

Noticias relacionadas

contador