ep dos trabajadores asiaticos colocan cascos blancos de obra en el pabellon del mobile world
David Zorrakino - Europa Press - Archivo

Els mercats de valors asiàtics han aconseguit rebotar aquest divendres, especialment les borses xineses, que han tancat amb alces després de les caigudes del 4% del dijous. Les fosques perspectives econòmiques dels EUA i les persistents tensions entre la Xina i el país nord-americà continuen pesant en l'ànim dels inversors.

El Nikkei va tancar amb caigudes del 0,32%, però el compost de Xangai va aconseguir rebotar un 0,12% al tancament, mentre que l'Hang Seng d'Hong Kong va tancar amb alces del 0,61%.

El Kospi de Seül va guanyar un 0,8% i l'S & P / ASX 200 XJO de Sydney va acabar baixant un 0,1%. Nova Zelanda (+0,68%) va avançar, mentre Singapur (-0,10%) i Jakarta (-0,27%) van disminuir.

Els mercats mundials han recuperat la major part de les pèrdues d'enguany, impulsades per l'optimisme sobre els informes de les investigacions sobre una possible vacuna contra el coronavirus. Però els economistes adverteixen que l'augment podria ser massa ràpid perquè el recolzi una activitat econòmica incerta a mesura que augmenten les infeccions als Estats Units i a d'altres països.

contador