ep dos trabajadores con rasgos asiasticos con mascarillas
David Zorrakino - Europa Press

Tancament mixt a l'Àsia aquest dijous, malgrat els forts guanys de Wall Street i del bon to de les borses a nivell global, que segueixen rebotant. Els inversors s'han mantingut a l'espera que el Congrés dels EUA es posi d'acord sobre un nou paquet d'estímuls per a l'economia dels EUA.

L'índex Nikkei 225 de Tòquio (-0.42%) va acabar amb caigudes, mentre que l'índex Xangai Composite (+ 0,26%) va aconseguir remuntar al tancament les caigudes del 0,7% de la sessió L'Hang Seng d'Hong Kong (-0,68%) va reduir les pèrdues a un 1,6%, mentre el Kospi de Corea del Sud (+ 1,33%), va acabar amb alces de més de l'1%; l'ASX200 d'Austràlia també va rubricar la sessió amb pujades del 0,68%.

L'índex S&P 500 SPX, + 0,64% va registrar el seu quart dia de guanys consecutiu, situant-se al 2% del màxim històric que va establir al febrer. Els negociadors en Capitol Hill van informar un cert progrés en les converses per obtenir més suport per a l'economia a mesura que augmenta la pressió per a accelerar la intervenció.

Un informe del dimecres va suggerir que la contractació va ser molt més feble el mes passat del que esperaven els economistes. Els ocupadors privats van crear només 167,000 ocupacions, segons una enquesta realitzada per ADP, molt per sota dels 1,2 milions que els economistes havien pronosticat.

Noticias relacionadas

contador