cb asia stocks 5 short1

Les borses de l'Àsia han acabat la sessió del dijous en positiu, animades pel rebot protagonitzat per Wall Street aquest dimecres. No obstant això, els mercats indonesis es van oposar a la tendència a mesura que les accions es desplomaven.

En concret, el Xangai Composite va pujar un 0,29% i el Shenzhen, un 0,369%. El Nikkei de va avançar un 0,62% mentre que l'índex Topix es va alçar un 0,79%. A Corea del Sud, el Kospi va guanyar un 0,72%. I a Austràlia, les accions també van cotitzar en territori positiu. En general, l'índex MSCI Asia ex-Japan va pujar un 0,44%.

Per contra, al sud-est asiàtic, l'índex de Jakarta a Indonèsia es va desplomar un 4,88% després que la capital del país anunciés plans per a restablir un bloqueig parcial a causa del coronavirus.

En el terreny de les divises, el ien japonès cotitzava a 106,06 per dòlar després d'afeblir-se des de nivells per sota de 105,9 enfront del dòlar a la jornada anterior. El dòlar australià va canviar de mans a 0,7269 dòlars després d'un màxim anterior de 0,7286 dòlars.

Noticias relacionadas

contador