ep el presidente de la fed jerome powell en la rueda de prensa extraordinaria celebrada el 3 de
FED

Cal continuar injectant fons. La Reserva Federal dels Estats Units (Fed) prorrogarà fins que conclogui 2020 els programes de préstecs d'emergència per a llars, empreses i administracions públiques. En principi, aquest programa estava previst fins al 30 de setembre.

"Les facilitats de préstec han proporcionat un suport crític, estabilitzant i millorant substancialment el funcionament del mercat i el flux de crèdit a les llars, les empreses i els governs estatals i locals", ha destacat la Fed.

D'aquesta manera, durant almenys un termini addicional de tres mesos més, continuaran en vigor els programes de crèdit posats en marxa per la Fed des del mes de març passat, incloent-hi aquells dirigits a garantir la liquiditat de les pimes i a incentivar el manteniment de l'ocupació.

Així mateix, mantindrà la seva vigència fins a final d'any el programa de la Fed destinat a garantir la liquiditat els ajuntaments, mentre que el programa de compra de pagarés d'empreses, utilitzat per injectar liquiditat a les pimes, té fixada la seva data de caducitat a 17 de març de 2021.

Noticias relacionadas

contador