ep sede de la comision nacional del mercado de valores cnmv
EUROPA PRESS - Archivo

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha rebut 27 advertiments sobre operadors financers no autoritzats i clons que tenen la seu al Regne Unit i Itàlia, segons va informar aquest dimecres.

Més d'una vintena del total d'aquestes entitats que estan prestant serveis d'inversió sense comptar amb l'autorització necessària per a dur a terme aquesta activitat se situen al Regne Unit.

La FCA britànica ha avisat sobre el 'clon' Morgan Stanley Investment Management, que opera a 'ms-investmentmanagement.com' i que cal no confondre amb l'entitat correctament registrada Morgan Stanley Investment Management Limited.

Així mateix, ha advertit del 'clon' de Quadriga Asset Managers ('quadrigaassetmanagers.com'), que no té relació amb l'entitat espanyola degudament registrada Quadriga Asset Managers SGIIC SA.

Entre aquests operadors reportats pel regulador britànic figuren Investor Supermarket, National Bond Advice, Best Bonds Now, Best Rate Bonds i Bonds Today.

Per part seva, la Consob d'Itàlia ha alertat sobre Ganacias deportivas, Mindcapital Oü i Vivaexchange Oü, entre d'altres, i ha ordenat als operadors d'Internet el bloqueig d'accés des d'Itàlia a pàgines web que ofereixen serveis d'inversió sense autorització.

La CNMV recorda que els advertiments dels reguladors estrangers d'àmbit europeu poden ser consultats a la seva pròpia web, i que les dels no europeus es poden trobar en la web d'Iosco, a través de l'enllaç 'Investor Alerts'.

Noticias relacionadas

contador