ep gestora de bolsa
Arne Dedert/dpa - Archivo

Deixin de buscar guanyadors i inverteixin en supervivents de la crisi del coronavirus. Aquesta és la jugada de Phil Orlando, gestor de fons de Federated Hermes, que analitza per a MarketWatch les oportunitats que ofereix el mercat actual després de la dura correcció de les tecnològiques.

Quins són aquests títols? Per a Orlando, la nova fornada de "guanyadors" està lligada a la idea que la recessió de l'economia estatunidenca iniciada a l'inici de l'any és a prop d'acabar i que el país n'ha après prou per evitar una tercera onada del virus.

Orlando no creu en aquesta hipòtesi tan optimista i, sobre aquesta base està reduint a zero la seva inversió en tres grans àrees: big-caps nacionals (grans companyies que actualment semblen cotitzar a preus de ganga), small-caps i títols internacionals (fora dels EUA).

En lloc d'aquestes, aposta per accions com Boeing, per la qual Federated Hermes aposta en diversos dels seus fons temàtics: "Si el sector de les aerolínies torna, necessitaran actualitzar la seva flota d'avions", argumenta Orlando.

LA LLISTA DE SECTORS PERJUDICATS ÉS EXTENSA

Una altra alternativa interessant és el 'retail', que després de sotmetre's a una profunda i necessària reestructuració està trufat d'empreses que poden sobreviure i prosperar, segons aquest gestor. No sols parlem d'Amazon, sinó també de Target, Walmart i Costco, totes elles sòlides opcions d'inversió. Més enllà de les aerolínies i el 'retail', la llista de sectors que han rendit per sota del mercat i poden ressorgir amb força de cara als 18 pròxims mesos és extensa: automòbils, hostaleria, habitatge, oci, companyies de transport i bancs.

Si alguna de les candidates a vacuna aconsegueix reeixir, una altra aposta segura són, en paraules d'Orlando, els fabricants de vials i les companyies distribuïdores, a part de les pròpies farmacèutiques. "Estic convençut que hi ha llum al final d'aquest túnel, és només qüestió de saber quant durarà", afirma Orlando.

Noticias relacionadas

contador