ep archivo - cartel de bme bolsas y mercados espanoles
EUROPA PRESS - Archivo

Instinet Europe Limited ha arribat a un acord per convertir-se en un nou membre compensador general de l'Entitat de Contrapartida Central (ECC) espanyola BME Clearing i membre directe del Dipositaris Centrals de Valors (DCV) espanyol Iberclear.

Instinet tindrà ara accés directe a la CCP i CSD espanyols de BME per als serveis postnegociació del seu negoci primari d'execució a Espanya a partir de l'agost, segons ha comunicat Borses i Mercats Espanyols (BME).

José Manuel Ortiz, Head Clearing i operacions Repo, SIX i CEO de BME Clearing, ha afirmat que "estem encantats d'anunciar que Instinet Europe Limited s'ha convertit en un nou membre compensador en el nostre Segment de Renda Variable, reforçant la nostra posició amb un actor líder als mercats financers globals. Estic molt agraït a Instinet pel seu suport i col·laboració durant tot aquest procés. La seva experiència i compromís han estat clau per assegurar una integració sense problemes a la CCP".

Per part seva, Tanith Johnson, European Head of Operations d'Instinet, ha afegit que "Instinet està encantat d'haver-se convertit en membre de BME Clearing i Iberclear. Com a empresa internacional de negociació de renda variable, la possibilitat d'operar localment a la infraestructura espanyola de post-negociació amb contraparts nacionals i internacionals ens permet guanyar eficiència operativa i de costos. El mercat espanyol presentarà moltes oportunitats per a nosaltres, i creiem que tenir-hi accés directe permetrà a Instinet aprofitar qualsevol canvi futur a la infraestructura del mercat financer espanyol”.

Noticias relacionadas

contador