inversoresinstitucionalescb1

Goldman Sachs ha estat l'últim gran banc d'inversió a elevar el preu objectiu de l'S&P 500. Aquesta firma ara creu que el selectiu estatunidenc pot pujar un 20% més d'aquí a finals d'any.

Concretament, segons Bloomberg, l'analista David Kostin ha elevat el preu objectiu que pot aconseguir l'índex de 3.000 a 3.600 punts.

Goldman s'uneix així a Yardeni Research i RBC Capital Markets, que han incrementat també les seves previsions per a l'S&P darrerament. El ral·li ha enxampat molts inversors per sorpresa; aquest selectiu, per exemple, ha aconseguit rebotar un 51% des dels mínims de març, en plena pandèmia.

"Com els últims mesos han deixat clar, les borses variables depenen no sols del futur esperat dels guanys", argumenta Kostin al seu informe. "Mirant cap endavant, creiem que l'S&P pot tocar els 3.600 punts de cara a finals d'enguany", postil·la.

Els constants estímuls a l'economia hi han ajudat, afegits a unes dades macro que superen les previsions, i uns guanys empresarials també per sobre de les expectatives, i han sostingut el ral·li de les borses fins a aquest moment. A això s'hi suma l'esperança d'una vacuna contra el virus, cada vegada més a prop de convertir-se en una realitat.

Noticias relacionadas

contador