Tokio Japón Tokyo Japan Nikkei Bolsa 630
38.635,62
  • 83,56
  • 0,22%

Les borses a l'Àsia han pujat aquest dimarts després dels nous rècords de Wall Street dilluns, amb alces destacades al Japó, on el Nikkei 225 ha pujat al voltant del 2%, fins a màxims de 2019, per tancar amb un avanç de l'1,7%.

Les accions de l'índex de pes pesat Softbank Group s'han disparat més del 2,5%, mentre que l'índex Topix ha saltat un 1,74%.

Les accions de la Xina continental s'han disparat també per les notícies que arriben des de la guerra comercial, on no afluixa l'optimisme sobre un possible acord aquest mateix mes. Els compostos de Xangai i Shenzhen s'han quedat a les portes de pujar un 1% aquest dimarts. L'índex Hang Seng de Hong Kong ha pujat un 0,49%.

Una enquesta privada del sector de serveis de la Xina va mostrar que l'activitat es va desaccelerar a un mínim de vuit mesos l'octubre. L'Índex de Gerents de Compres (PMI) dels serveis Caixin Markit per octubre va arribar a 51,1, la seva lectura més baixa des del febrer. El nivell de 50 punts separa l'expansió de la contracció en les lectures de PMI.

A Corea del Sud, el Kospi ha afegit un 0,58%, mentre que l'ASX200 ho ha fet un 0,15%, encara a Austràlia, el Banc de la Reserva d'Austràlia (RBA) ha mantingut les taxes d'interès sense canvis el dimarts. Les borses del sud-est asiàtic han presentat signe mixt, amb caigudes a Malàisia i Tailàndia.

Noticias relacionadas

contador